joi, 24 aprilie 2014

REVIEW- replica Blush MAC

Hello Zuzulici cu sclipici :*

Va prezentam zilele trecute un Haul  cu produse cumparate/primite spre testare printre care se enumera si o paletuta cu 10 nuante de blush-uri (replica Mac) + un fond de ten replica Mac caruia ii voi face in curand un alt review.
Pagina https://www.facebook.com/parfumuri.cosmetice.online va sta la dispozitie cu o multime de produse originale sau replici ale celor originale printre care: incaltaminte, imbracaminte, parfumuri, ochelari de soare Ray Ban si cosmetice.

Desi numele paginii este in limba maghiara, denumirea produselor o gasiti in limba romana, deasemenea orice intrebari sau nelamuriri aveti puteti apela la administratori cu incredere fiindca acestia va raspund atat prin comentarii cat si prin mesaje private daca este cazul. Preturile nu sunt afisate la toate produsele din pacate dar ma repet, printr-un mesaj puteti afla orice doriti si tot asa puteti efectua si comenzile produselor dorite.

DENUMIRE PRODUS
Paleta blush (dupe Mac)



*din pacate logo-ul "MAC" era lipit si din neatentie l-am agatat de cutia in care se afla.

AMBALAJ
Carcasa din plastic negru (este foarte usoara, o poti depozita in beauty case fara a simti ca e acolo).

INTERIOR
10 nuante de blush 


IMPRESII PERSONALE:
Duceam lipsa de blush-uri, sincer. Cu aceasta paletuta iata cat de multe nuante am de-odata!
Este perfecta atat pentru look-uri naturale cat si pentru look-uri mai indraznete, colorate :). Imi place faptul ca nu sunt deloc prafoase;  sunt catifelate si foarte pigmentate! Am realizat zilele trecute un machiaj pentru care am folosit una dintre nuantele de blushuri:
Din pacate nu este foarte sesizabil blush-ul fiindca fata m-a rugat sa nu aplic decat foarte putin produs pe pometi, pentru un efect cat mai natural.

Blush-ul a fost foarte usor de blenduit, nu sunt nevoita sa aplic strat dupa strat fiindca imi place inca de la prima aplicare cat de intens este.

SWATCH:



Paletuta de blushuri  o gasiti exact AICI la pretul de 55,00 lei.

O recomand cu incredere tuturor fetelor care au nevoie de o paleta de blush-uri la un pret accesibil si care totusi sa fie calitativa.

Astept parerile voastre intr-un comentariu printre care si un raspuns la intrebarea:
" Sunteti PRO sau CONTRA produselor replica ale celor originale?" + "De ce??" :)

Pupici cu lipici! Sunteti asteptate cu drag pe pagina https://www.facebook.com/parfumuri.cosmetice.online?fref=ts







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall