vineri, 20 iunie 2014

AM REVENIT! :) Ce-am facut cand n-am facut nimic? :D

Hello Zuzulicile mele!
Am lipsit ceva timp nu doar aici ci si pe pagina, dar dupa o perioada aglomerata care inca nu pot spune ca a trecut neaparat, iata-ma aici.
 ..Sa spun: cu forte proaspete?? Nu! As minti :D. Ideea e ca omu' la cate are de facut si rezolvat, niciodata nu poate afirma ca e "reincarcat", odihnit, cu neuronii in regula :P. Pentru mine "pauza" aceasta nu a fost pentru odihna, deci am dreptul sa nu ma simt tocmai reincarcata :)).
M-am gandit sa impartasesc cu voi "aventurile" mele din ultimele saptamani, poate sunteti curioase (sau poate nu :P). Oricum, nu sunt aventuri gen "Hai sa scriu si in jurnal...." ci efectiv vreau sa vedeti de ce nu am avut timp de blogging si vreau sa va impartasesc momentele care m-au facut cu adevarat fericita :*.

Bachelorette Party:
Ultima postare de pe facebook reprezenta o fotografie si un scuuurt anunt despre activitatea care urma in seara respectiva. Era vorba despre bachelorette party-ul organizat prietenei mele care s-a maritat. Pentru petrecerea respectiva ne-am pregatit aproximativ o saptamana, timp in care nascoceam idei, idei si iar idei despre ce si cum sa facem sa iasa totul bine, avand in vedere ca a fost prima petrecere de genul la care am fost partasa :).



"Hai fa-ma frumoasa....."
La cateva zile dupa bachelorette party, a trebuit sa merg la Cluj (motivul il veti afla mai jos) :). Am mers de vinerea seara si am stat pana sambata. Sambata dimineata am inceput-o cu un rasfat la care fiecare femeie viseaza. Este vorba despre un tratament facial + un machiaj. Tin sa precizez ca am fost machiata de altcineva pentru prima data de cand practic si eu makeup-ul. Am fost incantata de rezultat, veti vedea mai jos :) :

*aici stateam sub vaporizator <3 A fost asaaaa biiiiine <3 !
* si, acesta ar fi machiajul:

Mi-a facut mare placere sa fiu o rasfatata :D De vina este prietena mea Roxana :P. Recent a terminat cursul de cosmetica/makeup si era claaaar ca va pune mana si pe mine cand ma prinde :P. 

In fotografia de mai jos, era gata machiata, ma pregateam sa merg la EXAMEN (motivul pentru care am calatorit spre Cluj; nicidecum nu am mers pentru tratamente faciale si machiaje :( ). Nu puteam face sa nu ma pozez pe motorul acela renumit, pe care prietena mea si iubitul ei l-au achitionat recent si de care sunt foarte incantati :). Bineintelessss ca nu l-am pornit! Altfel ati fi vazut un selfie cu mine pe patul de spital si gatul pus in gips :D :D :D :D


P.S: daca sunteti curioase: da, am promovat examenul! :)) Era si cazul! A fost o materie al naibii de grea din punctul meu de vedere, motiv pentru care m-am si chinuit cu el ceva timp (examen la facultate, sa mantionez).

Inainte de a veni acasa am intrat si intr-un DM. Am iesit putin dezamagita fiindca nu erau nu stiu eu ce oferte si nicicum nu gaseam ce cautam. Dar ca sa nu vin acasa cu mana goala, am cumparat totusi un gel dezinfectant Balea. Are 300 ml <3 Mare!!! Am devenit putin obsedata de dezinfectantele de genul. Va spuneam si AICI ca imi place sa il folosesc pana si la pensule.




:) Ma bucur ca l-am gasit. A costat aprox. 9,00 lei
Zilele orasului natal, SALONTA:
:) Fara fotografii, dar va las cu un video senzationaaal :D Este vorba despre un Laser Show. Am vazut asa ceva pentru prima data in viata mea dar a meritat! De 1000 de ori mai interesant decat artificiile :D Scuzati urletele gen " Vaiiii da' capul meu... Vai da' mineee ce-mi place maaah!" :)) dar eram mega-incantata! In realitate era mult mai frumos :D Hai ca macar o sa auziti ce accent ardelenesc am :)))))


Sa curgaaaa coletele!
In tot acest timp mi-au sosit doua colete, mai exact doua premii castigate la doua concursuri.
Patru pachetele cu produse Gerlinea castigate pe pagina Brilliant Beauty :




*Nici prin minte nu mi-ar fi trecut vreodata ca niste produse "sanatoase" pot fi atata de gustoase! As putea trai cu ele o vesnicie, pe bune!
1 pachet contine: un shake de ciocolata, un pachetel cu 3 biscuiti cu aroma de lamaie si un baton de ciocolata cu umplutura de caramel <3 Nyammmmi!! Bineinteles ca le-am si consumat :))
Ma tenteaza sa fac comanda la produse full-size, sa ma apuc de dieta :D Sunt extraordinar de gustoase!

Un alt premiu consta intr-o apa de albastrele pentru conturul ochilor castigata pe pagina Axa Makeup :

* Din pacate descrierea produsului nu o are in limba romana. Este un produs bio care promite sa calmeze zona delicata a ochilor si sa o revigoreze. Am fost foarte incantata cand am aflat ca eu am castigat-o dar am ramas putin dezamagita cand am primit-o. Ma asteptam la un miros placut, floral...dar miroase oribil! :( Nu pot descrie in cuvinte ce miros ciudat are :(. Nu stiu, poate o sa imi infund cu niste vata narile :)) sa o pot folosi fiindca sunt chiar curioasa de efectul acesteia. eu am pulverizat in capac putin dar mi-a fost de-ajuns. Pe fata nu stiu cum as suporta-o. Chiar imi pare rau de ea :(.

Nuntaaa, noi 'mem la nunta! :)
Si da, marele eveniment pentru care toata familia si-a dat interesul la capitolul pregatiri si toate cele, a fost nunta prietenei mele careia i-am devenit si nasita pe aceasta cale :) Mami si tati le-au fost nasii!
Am fost si dsoara de onoare impreuna cu prietenul meu :). Va arat niste poze? :D

Machiajul meu care nu se vede prea clar in fotografie. Am uitat sa fac si un close-up.

Coafura:

Rochita mea de dsoara de onoare (am fost 4 la numar dar aici eram doar cu verisoara mea). :D I-am pus un smile acolo fiindca nu sunt sigura ca vrea sa apara pe blog :)) E cute oricum, nu? :P


Si, daca tot am fost dsoara de onoare, am pecetluit si-mai-si momentul :). Am prins la 12 noaptea buchetul! :)) :P



Cam atat Zuzulici. Acum nu-mi ramane decat sa recuperez timpul pierdut cu review-uri si alte minunatii pe care din lipsa de timp nu le-am putut face.
Voi ce mai faceti? Cum sunteti? Cum va veti petrece vacanta/concediul? :) 
Sa stiti ca si eu visez la cateva zile de relaxare..............................

PUPICI CU LIPICI!!! :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall