vineri, 27 martie 2015

Lenjeriile de pat - ne influenteaza bunastarea?

    Toata lumea in ziua de azi isi doreste un somn odihnitor.
Stresul, problemele cotidiene, ne obosesc atat fizic cat si psihic, iar dupa o zi de asa anvergura tot ce ne dorim este sa ne retragem in confortul casei noastre dar mai ales in confortul asternuturilor noastre de pat.
*sursa foto

    Incepand cu Ramses al II-lea si pana la nobilimea Evului Mediu, asternuturile de pat erau un accesoriu de lux. Omul a pornit dormind direct pe sol, peste putin timp asternand pe sol paie, frunze si crengi de copac (au obtinut astfel un oarecare confort); mai apoi a urmat sa foloseasca piei de animale si blanile acestora care sa ii protejeze atat de sol cat si de frig.

*sursa foto

In secolul XVI cearceafurile erau confectionate  din panza de in (cultura de in a fost perfectionata de egipteni). Perioada renascentista si-a lasat amprenta in productia materialelor pentru cearceafuri de matase, catifea si satin dupa care a urmat folosirea bumbacului incepand dupa 1800. Initial, lenjeriile de pat erau albe, mai tarziu au inceput sa se foloseasca cele colorate.  

    Astazi, numarul producatorilor si numarul produselor de acest fel, au crescut.  Incepand cu lenjeriile de pat clasice si pana la Lenjeriile de pat 3D , ne putem bucura de luxul pe care acestea ni-l pot oferi datorita multitudinii de culori, modele si texturi.
Lenjeriile de pat sunt unul din motivele confortului pe care il putem visa si avea in casa noastra. Acestea schimba automat infatisarea dormitorului, ne da o stare de bine, ne incanta privirea, iar texturile ne indeamna la odihna stiind ca somnul nostru va fi unul linistit, profund.


Lenjeriile de pat Pucioasa reprezinta un nou trend in materie de asternuturi. Sunt create cu gust, sunt imbinate culori pentru toate gusturile, modelele foarte creative ne ofera starea de bine, luxul mult visat pe care nobilimea Evului Mediu il traia candva :).


    Pentru mine personal, culorile, texturile, imi creeaza un mediu ambiental placut; acestea influenteaza starea mea de bine. E ca atunci cand observi cum rasare soarele intr-o dimineata de primavara. Culorile placute ochiului, sunt placute si sufletului.
   Site-ul Lenjerii de pat OUTLET ne sta la dispozitie cu cele mai diverse texturi, culori si modele de lenjerii de pat, cuverturi si pilote. Sunt modele pentru toate varstele si toate gusturile. Oferta lor 1+1 GRATIS este una foarte tentanta si m-am gandit sa "arunc o privire" peste multitudinea de lenjerii de pat.
Iata care-mi plac mie:
Lenjeria de pat POLY - cod POLY044


Lenjeria de pat POLY - cod POLY053



Imi si imaginez deja serile linistite la TV si diminetile proaspete cu o cafea la pat, in aceste asternuturi. Nu se compara cu nimic altceva acest sentiment. Sunteti de-acord? 
Mereu mi-au placut culorile vesele, puternice; nu sunt adepta nuantelor sobre, caut in orice obiect "veselia" si culoarea (de aici si preferintele mele pentru lenjeriile de pat, prezentate mai sus). 

Voua va plac lenjeriile de pat?
Ce modele ati prefera? Care v-ar da starea de bine pe care mi-o ofera mie cele colorate? :)

Pupici cu lipici ! :*




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall