joi, 23 aprilie 2015

Shoes Addicted- Standard Shoes Collection

    "Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea"- spunea Marilyn Monroe.
Oare de ce afirma acest lucru? Cu siguranta din experienta proprie :). O adevarata diva urcata mai tot timpul pe tocuri incearca sa ne ofere prin acest mesaj increderea in sine pe care o putem obtine o data ce ne-am inaltat de la Pamant macar cu 5 cm sau efectiv purtand perechea de pantofi care sa ne reprezinte. :)
    Pantofii au fost si vor fi mereu detaliul care isi lasa amprenta pe tinuta oricarei femei sau barbat. Indiferent de stilul vestimentar pe care il adoptam, exista cel putin un pantof care sa ni-l defineasca si care sa ne scoata din anonimat. Cum spunea si Christian Louboutin "Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea. Te inalta fizic si psihic."
Fie vorba intre noi femeile: de cate ori am simtit ca atunci cand purtam o pereche de pantofi potriviti, suntem "altele"? Atitudinea noastra era efectiv una mai increzatoare, mai puternica, mai eleganta, mai lejera sau non-conformista (asta in functie de stilul adoptat). Nici o tinuta nu este completa fara pantofii potriviti care sa o defineasca atat pe aceasta cat si pe noi ca persoane.
Esti de-acord cu cele afirmate de mine mai sus? Atunci locul tau este pe www.standard-shoes.ro.
 
    Standard Shoes este aici pentru a ne oferi pantoful potrivit, pentru a ne ajuta sa ne definim stilul si sa iesim din anonimat cu curaj si increderea ca facem alegerea potrivita cand vine vorba fie de pantofi, fie de sneakersi, tenisi, balerini, adidasi, sandale, cizme etc. :)
Gama foarte variata de incaltaminte (variata atat in functie de categorie cat si in functie de modele sau culori) nu poate trece neobservata mai ales cand si tu esti bifat/a pe lista "shoes addicted" ;) .
Iata cateva dintre multimea de modele de incaltaminte (disponibile in magazinul online www.standard-shoes.ro):




Sandalele cu talpa ortopedica  deasemenea nu merita trecute cu vederea; da, da... pe Standard Shoes gasiti pana si astfel de sandale. De cate ori am patit-o sa imi cumpar sandale cu platforma pentru rochita preferata si sa realizez ca nu rezist in ele incaltata nici macar 100m ? Va spun eu, de foarte multe ori.
Am selectat cateva dintre modelele de sandale ortopedice; imaginile vorbesc de la sine consider :) :



Bara de meniu al magazinului online Standard Shoes cuprinde urmatoarele categorii: 


De la stanga la dreapta:
EA- acolo gasiti toate categoriile de incaltaminte pentru femei
EL- acolo gasiti toate categoriile de incaltaminte pentru barbati (la aceasta sectiune inca nu se gasesc MOMENTAN incaltaminte).
NOUTATI- aici sunt disponibile toate articolele nou aparute in magazin
EXCLUSIV- aici se gasesc toate modelele de incaltaminte exclusive (apeland la acestea, cu siguranta nu vei da gres cu tinutele tale) :).
REDUCERI- sectiune cu produse la reducere :)
BLOG -  postari si articole interesante :)
CADOU- fiindca suntem apreciate pentru fiecare comanda efectuata la aceasta rubrica sunt expuse cadourile pe care le primim in urma unei comenzi :)
IMBRACAMINTE - :) asteptam sa ajung la aceasta rubrica fiindca DAAAA !! Avem si o astfel de sectiune unde gasim hainele cele mai in voga <3. Din pacate articolele vestimentare nu sunt inca numeroase dar ce intarzie... nu inseamna ca trece :)


Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile acestui magazin online va puteti crea foarte simplu un cont.
Deasemenea, vrei sa-ti faci un wishlist cu incaltamintele preferate? Sub cosul de cumparaturi ai aceasta posibilitate :)



Comenzi telefonice: 0311 040 004
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
Schimb, retur colet: 0311 040 004
               
                   

Pupici cu lipici  :* si nu uitati:





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall