marți, 21 aprilie 2015

REVIEW: Farmasi Camouflage- Liquid Concealer

Machiajul perfect presupune nu doar culori combinate frumos, in degrade, ci si un ten camuflat corect, fara imperfectiuni dar totodata cu aspect natural.
Noptile nedormite, zilele stresante, statul prea mult in fata pc-ului (asa cum fac si eu de altfel) au ca urmare ochii incercanati, nuantele movulii si enervante datorita carora ne simtim mereu ca si proaspat batute :D.
Concealer-ul joaca un rol foarte important cand vine vorba de machiajul tenului nostru. El este acela care acopera cearcanele nazdravane amintite mai sus.
Corectorul FARMASI va fi azi in centrul atentiei, a sosit timpul sa va vorbesc putin despre el (daca tot dezbatem subiectul cearcanelor).

Prezentare produs:
FARMASI Camouflage- Liquid Concealer #03




Cum se prezinta?
Farmasi Camouflage- liquid concealer dispune de un ambalaj foarte util si usor de utilizat, ba chiar modern din punctul meu de vedere.


Pentru a avea acces la produs, rasucim capatul tubului; produsul iese prin perii pensulitei pe care o puteti vedea in fotografia de mai jos:


Desi am observat ca unii nu sunt de-acord cu aceasta modalitate de dozare ale produselor mie sincer mi se pare foarte potrivita atat pentru uzul personal cat si pentru cliente.
Bacteriile nu au cum sa ajunga in produs iar pensula poate fi foarte usor curatata si dezinfectata.

Consistenta acestuia este cremoasa, lejera, usor de intins.
Gramaj: 4ml.
Pret: 13 lei si este disponibil pe site-ul http://pentrucorpultau.ro/

Parerea mea despre Farmasi Camouflage- Liquid Concealer
Este un corector foarte lejer ce ofera un finish natural fara acel aspect incarcat, inestetic. Nu se aduna urat in riduri, se intinde usor, se usuca si intra in piele repede.
Acoperirea acestuia este medie. Eu sunt foarte multumita de el (asta probabil fiindca nu ma confrunt cu problemele cearcanelor proeminente) asadar il recomand persoanelor care nu au prea mari probleme cu "pungutele" de sub ochi.




La machiajul urmator am folosit acest concealer (fotografia nu este deloc retusata, e facuta la lumina naturala + blitz):


Mie mi se potriveste foarte bine acest concealer. Datorita pesulitei de care dispune il aplic cu precizie dupa care il tapotez usor cu degetul.
Sunt incantata de rezultatul obtinut iar daca il aplic in 2 straturi acoperirea e si mai mare.
Consistenta foarte lejera ma face sa il iubesc cel mai mult <3 Nici nu-l simt cand e aplicat, rezistenta lui trece testul cu brio (o data ce s-a uscat, ramane la locul lui) :).

Nuante disponibile :

                                 http://pentrucorpultau.ro/produs/farmasi-corector-lichid/

Ce parere aveti de acest concealer?
Voi l-ati incercat?

Pupici cu lipici :* !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall