vineri, 22 mai 2015

REVIEW: O pereche de manusi invizibile va rog...

Hello, Zuzu Girls !
Ce "rupt dintr-o poveste cu magii" suna titlul articolului, nu-i asa? :)) Veti vedea totusi ca toate cele scrise de mine in continuare vor fi temeliile titlului si vom realiza oarecum ca nici nu e atat de "fictiv"precum pare :).
De ce manusi invizibile? 
Gloves In A Bottle este produsul revolutionar care a facut furori in mediul online cel putin. Este practic manusa invizibila sau manusa din sticluta care promite o vindecare si o ingrijire aparte mainilor si pielii in general.




    Producatorul Gloves In A Bottle si-a propus sa lupte cu ajutorul acestui produs impotriva pielii uscate, pielii crapate, eczemelor, psoriazis, dermatitelor, alergiilor de piele, alergiilor la latex etc.
Acesta afirma despre lotiunea Gloves In A Bottle faptul ca este de 6 ori mai eficienta decat o lotiune artificiala pentru hidratare; practic este o lotiune unica de protectie a pielii uscate care ajuta in mentinerea hidratarii si a uleiurilor naturale ale pielii si care diminueaza actiunea daunatoare a substantelor iritante asupra pielii. Un concept diferit de ingrijire a pielii uscate si crapate.


    Gloves In A Bottle este un produs cremos, cu o modalitate de dozare extrem de facila si igienica, sub forma unui recipient din plastic usor flexibil (cantitate- 60ml).

O PICATURA ESTE SUFICIENTA ...


Manusa invizibila a.k.a Gloves In A Bottle reprezinta o noua "dragoste", un nou sprijin, un nou prieten de nadejde (pentru mine personal).
O picatura, a facut minuni-la-minut cu pielea mea.
Sa va spun si De ce ...

    Lucrand la birou, sprijinindu-mi coatele cel putin 8 ore pe masa de birou, pielea de pe coate a inceput de aproximativ un an incoace sa devina tot mai aspra, mai uscata, cu tendinte de descuamare.  De aproximativ doua ori am simtit niste mancarimi ingrozitoare (aveam inclusiv niste basici mici cu apa care ma mancau ingrozitor). Tratam aceste senzatii de disconfort cu un unguent pe care si mama il foloseste de vreo 2 decenii si mereu mi-l recomanda ori de cate ori ma confruntam cu probleme ale pielii dar produsul respectiv nu m-a ajutat sa scap definitiv de aceste probleme iar pielea in coate mi-a ramas tot asa, intarita, urata, uneori cu tendinte de descuamare.
    Lotiunea Gloves In A Bottle (nu am sa va mint), am folosit-o de 2 ori in aceasta zona cu probleme, mai exact la coate iar rezultatele sunt: WOW !!!
De mai bine de un an jumate nu mi-am simtit coatele atat de placute la atingere, atat de moi, atat de catifelate, sanatoase!
    De maini, nici nu are rost sa mai povestesc, le simt efectiv ingrijite, tratate, catifelate.
Este un produs MUST HAVE locul careia este mereu in poseta mea; functioneaza ca un colac salvator : pe moment!


 
    O picatura de produs este suficienta; se intinde foarte bine, nu are miros, si nu ramane pe suprafata pielii; se absoarbe imediat si nici nu o mai sesizezi ! Devine invizibila!
Este o lotiune waterproof! Chiar daca dupa utilizarea acesteia m-am spalat pe maini, le simteam protejate si dupa aceea, nu spalam jos produsul. Este un sentiment tare placut si totodata interesant: Acum o aplici si in doua secunde nu o mai simti dar este acolo, pielea ta simte diferenta! Wow!


Ingrediente:

  • Purified water (Aqua)
  • Dimethicone
  • Stearic acid
  • Glycerin
  • Cetyl Alcohol
  • Isopropyl Myristate
  • Stearyl Alcohol
  • Triethanolamine
  • Xanthan Gum
  • Hydroxypropyl
  • Methylcellulose
  • VP/Eicosene Copolymer
  • Steareth-21
  • Phenoxyethanol (preservative)
Este recomandat sa aplicam produsul o data la 4 ore pentru o protectie continua.

 
    Gloves In A Bottle, trebuie sa stiti ca este numarul 1 in tratarea pielii uscate inclusiv la persoanele cu diabet si in tratarea tuturor formelor de piele foarte uscata si crapata.
Poate fi comandata de AICI in varianta de 240 ml.


Recomand cu cea mai mare incredere acest produs. Face minuni cu pielea noastra!
Este ingrijirea de care fiecare om merita sa aiba parte; fiecare merita sa se simta comod in pielea lui iar Gloves In A Bottle este o solutie perfecta!

Pupici cu lipici si : TAKE CARE ! <3

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall